Website laten maken Friesland

Wij bouwen professionele WordPress website, volledig aansluitend op jouw huisstijl

Specialist in website laten maken in Friesland

Bij DESIGNY ben je aan het juiste adres voor het laten maken van professionele websites in Friesland. Als zelfstandige webdesigner leg ik de focus op het creëren van websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook gericht zijn op het behalen van meetbare resultaten.

Mijn aanpak:

Elk project begint met een diepgaand begrip van jouw bedrijf, doelen en doelgroep. Ik geloof in een gepersonaliseerde aanpak, waarbij ik nauw met je samenwerk om een website te ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw unieke behoeften. Of je nu een start-up bent die online zichtbaarheid opbouwt of een gevestigd bedrijf dat een vernieuwde online aanwezigheid nodig heeft, ik sta klaar om je te helpen.


Wat DESIGNY onderscheidt

Mijn focus gaat verder dan alleen het esthetische aspect. Ik streef naar websites die niet alleen indruk maken met hun ontwerp, maar ook doelgericht zijn. Of het nu gaat om het integreren van effectieve formulieren, het optimaliseren van de gebruikerservaring voor diverse apparaten of het implementeren van conversiegerichte elementen, ik zorg ervoor dat jouw website een krachtig instrument wordt voor jouw bedrijf.

 
 

Waarom DESIGNY?

Full service ontwerpbureau
Eén aanspreekpunt
Persoonlijk contact
Passie voor het vak
Scherpe prijzen
Korte levertijden
Alles onder één dak
100% tevredenheidsgarantie

Maatwerk en resultaten

Elke website die ik ontwikkel, is met zorg en aandacht op maat gemaakt. Als ervaren webdesigner begrijp ik dat er geen universele aanpak is die voor iedereen past. Mijn focus ligt op het leveren van oplossingen die naadloos aansluiten bij de unieke bedrijfsidentiteit en doelstellingen, specifiek voor wie een website wil laten maken in Friesland. Of je nu op zoek bent naar een geoptimaliseerde bedrijfswebsite, een gebruiksvriendelijke e-commerce site of een aantrekkelijk portfolio, DESIGNY biedt maatwerk dat opvalt in Friesland.


Website laten maken in Friesland? Neem vandaag nog contact op

Wil je jouw online aanwezigheid versterken met een professionele website? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we werken aan een website die niet alleen de aandacht trekt, maar ook concrete resultaten oplevert voor jouw bedrijf. DESIGNY staat voor je klaar.

Website starterspakket

Responsive webdesign v.a. €950,- (excl. btw)

Wat houdt het website starterspakket in?

One-page website als online visitekaartje
Maatwerk en volledig aansluitend op jouw nieuwe huisstijl
Responsive webdesign, schaalbaar op mobiele apparaten
WordPress CMS waarmee je zelf aanpassingen kan doen
Binnen een week online
SEO vriendelijk
Geen maandelijkse kosten

Het pakket is exclusief domeinnaam en hosting en is naar wens aan te passen en/of uit te breiden tegen extra kosten.

Bekijk hieronder ons webdesign portfolio


Website laten bouwen in Friesland?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!


Offerte aanvragen