Folder en flyer laten ontwerpen in Groningen?

Dat kan bij DESIGNY, u bent bij ons aan het juiste adres, alles onder één dak en dit alles tegen scherpe tarieven!
Wij verzorgen het hele grafische traject, van concept tot het uiteindelijke product dat bij u op locatie geleverd wordt.

Folder, flyer en poster laten ontwerpen?

Wilt u graag een nieuw product of dienst op de markt brengen of uw bestaande product een extra boost geven? Dan zijn flyers, folders of posters ideale communicatiemiddelen om uw boodschap over te brengen aan uw doelgroep.

Wij ontwerpen en leveren graag uw promotionele uitingen waarvoor u uw product of dienst wilt promoten. Wij geven advies op maat en denken graag mee over het ontwerpen van de communicatiemiddelen. Ook helpen we met het kiezen van het juiste formaat en oplage.


Prijzen folder of flyer ontwerp

Aangezien elk project maatwerk is kunnen we via de site geen exacte tarieven geven. Wij spreken vooraf altijd een vaste prijs af met de klant. Hier zullen wij ons tot het einde van het project aan houden. U betaalt ons één keer voor het gekozen krachtige ontwerp. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.


Werkwijze

Na een oriënterend gesprek ontvangen wij graag alle materialen van u die nodig zijn voor het ontwerpen van de folder of flyer. Op basis daarvan maken wij een opzet van uw folder of flyer ontwerp. Het is heel belangrijk dat alle teksten of afbeeldingen compleet zijn. Want die tekst moet worden ingedeeld en die indeling is uiteraard van invloed op het ontwerp. U hebt de vrijheid om de folder nog te wijzigen en uiteindelijk leveren wij deze digitaal aan, zodat u hem drukklaar aan een drukker kunt leveren. Indien u wenst, verzorgen wij natuurlijk ook het drukwerk voor u.


Wij ontwerpen onder andere:

Brochures
Horeca folders
Menukaarten
Placemats
Entreekaarten
Uitnodigingskaarten
Roll-up banners
Presentatiemappen
Fotokaarten
Productverpakkingen

Nieuwe poster of flyer laten ontwerpen in Groningen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan


Offerte aanvragen
Offerte aanvragen