Folder en flyer laten ontwerpen in Groningen?

Dat kan bij DESIGNY, je bent bij ons aan het juiste adres, alles onder één dak en tegen scherpe tarieven!
Wij verzorgen het hele grafische traject, van concept tot het uiteindelijke product dat bij jou op locatie geleverd wordt.

Drukwerk Groningen

Naast grafisch ontwerp en webdesign realiseren wij ook drukwerk. Wil je een visitekaartje, briefpapier, folder, flyer of een sticker laten drukken? Wij dragen zorg voor het ontwerp en de realisatie van het drukwerk. Gewoon één aanspreekpunt voor al jouw communicatie-uitingen. Je hebt er geen omkijken meer naar de technische kant van het aanleveren van correcte drukwerkbestanden.

 

Samen de juiste keuze maken

Al heel wat drukkerijen hebben de afgelopen jaren onze revue gepasseerd. Inmiddels weten we waar de beste en voordeligste drukkerijen zitten. Deze drukkerijen zijn op positieve ervaringen, kwaliteit en prijs geselecteerd. DESIGNY drukt dus niet zelf, maar neemt al het werk uit handen.
De keuze van de papiersoort, papierdikte en drukkerij wordt bepaald
De bestanden worden aangeleverd
Het drukwerk wordt gedrukt en bezorgd

 

Levering binnen 24 uur

Heb je een spoed opdracht? Bel even om te overleggen. In sommige gevallen kunnen we binnen 24 uur leveren. Daarbij dient het volgende in acht te worden genomen:
spoedopdrachten moeten voor 10:00 uur 's ochtends bij de drukker liggen om de volgende dag bezorgd te kunnen worden. Er is 95% kans op tijdige levering.

 

Wij ontwerpen en drukken:

Visitekaartjes
Folders
Flyers
Brochures
Posters
Briefpapier
Enveloppen
Menukaarten
Vlaggen
Uitnodigingskaarten
Roll-up banners
Presentatiemappen
Stickers
Plastic pasjes

Jouw bedrijfsbrochure laten drukken?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan


Offerte aanvragen