Logo laten ontwerpen in Groningen

Uw logo laten maken met een uitstraling die aansluit op uw bedrijf.
Wij maken voor u een professioneel logo waar u jaren plezier van heeft.

Logo laten ontwerpen in Groningen

Bent u net gestart als ondernemer en wilt u een nieuw en professioneel logo laten ontwerpen? Of u wilt uw huidig logo ontwerp een facelift geven? Dan bent u bij DESIGNY aan het juiste adres. Wij ontwerpen professionele logo’s en complete huisstijlen voor zzp-ers, mkb'ers, particulieren, en voor startende en bestaande ondernemers. Wij maken voor u een professioneel logo waar u jaren plezier van heeft. We kunnen in elke gewenste stijl een logo maken en zorgen ervoor dat deze naadloos op uw bedrijf en doelgroep aansluit.


Wat kost een logo ontwerp?

Wij ontwerpen (tekstueel) logo's vanaf 149,- euro (excl. btw). Ook bieden wij de mogelijkheid om het logo op maat te laten maken, uw wensen en de complexiteit van het gewenste ontwerp zijn echter bepalend voor de uiteindelijke kosten. Na het opvragen van een offerte spreken wij altijd een vaste prijs met u af. Hier zullen wij ons tot het eind van het project aan houden.


Werkwijze

U vraagt eerst een offerte aan door het vullen van het offerte aanvraagformulier, hierin geeft u aan wat u ongeveer wilt en wenst qua stijl, kleur, lettertype, etc. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte. In de offerte staat een duidelijk overzicht van de werkzaamheden, kostenindicatie en een planning. U weet vooraf wat u krijgt en waarvoor u betaalt.

Bent u akkoord met de offerte, dan plan ik de opdracht in en ga mee aan de slag. Ik maak een aantal voorstellen en stuur ik u binnen 3 à 4 werkdagen via de mail. U krijgt een toelichting op de gemaakte keuzes. Op basis hiervan kiest u één ontwerp.

Wanneer het logo 100% naar wens is, ga ik voor u de definitieve bestanden aanmaken en mailen.


Wat kunt u verwachten van een logo ontwerp?

Een uniek voorstel
Correctiemogelijkheden
Logo vector bestand (Ai of EPS)
Overige bestandsformaten (PDF, png en jpeg)
Binnen enkele werkdagen geleverd
Volledig gebruiksrecht
Alles onder één dak; huisstijl, drukwerk en webdesign
100% tevredenheidsgarantie
No cure no pay

Een greep uit onze logo ontwerpen


  • logo laten ontwerpen drenthe
  • logo ontwerp assen

Uw bedrijfslogo laten ontwerpen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan


Offerte aanvragen
Offerte aanvragen