Logo laten ontwerpen

Laat ons jouw logo maken, met een ontwerp dat naadloos aansluit bij de identiteit en uitstraling van jouw bedrijf

Logo op maat laten ontwerpen

Ben je aan het starten als ondernemer en op zoek naar een fris, professioneel logo? Of wil je je huidige logo een nieuwe uitstraling geven? DESIGNY staat voor je klaar. We creëren professionele logo's en complete huisstijlen voor zzp'ers, mkb'ers, particulieren en zowel beginnende als gevestigde ondernemers. Met een logo van DESIGNY krijg je een visueel visitekaartje dat naadloos aansluit bij je bedrijf en je doelgroep.

 

Wat kost een logo ontwerp?

Onze logo's beginnen bij 295 euro (excl. btw). We bieden ook maatwerkopties aan, waarbij je wensen en de complexiteit van het ontwerp de uiteindelijke kosten bepalen. Na het aanvragen van een offerte spreken we altijd een vaste prijs af, die gedurende het hele project geldt.

 

Hoe gaan we te werk?

Om te beginnen met het proces vraag je een offerte aan via ons speciale offerteformulier, waar je gedetailleerd je wensen kunt aangeven met betrekking tot de stijl, kleuren, lettertypen en meer. Na het indienen van dit formulier ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Deze offerte bevat een gedetailleerd overzicht van de werkzaamheden, de kosten en de planning, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Indien je akkoord gaat met de offerte, gaan we direct aan de slag. Binnen een periode van 3 à 4 werkdagen ontvang je van ons diverse logo-voorstellen via e-mail. Elk voorstel wordt vergezeld door een uitleg over de gemaakte keuzes, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Op basis van jouw feedback kies je het ontwerp dat het beste aansluit bij jouw visie en doelstellingen.

Zodra het logo volledig naar jouw wens is, finaliseren we het ontwerp en maken we de definitieve bestanden voor je aan. Deze ontvang je vervolgens per e-mail, zodat je direct aan de slag kunt met het implementeren van je nieuwe logo in jouw bedrijfsuitingen.

 

Wat kun je verwachten van een logo ontwerp?

Een uniek voorstel
Correctiemogelijkheden
Logo vector bestand (Ai of EPS)
Overige bestandsformaten (PDF, png en jpeg)
Binnen enkele werkdagen geleverd
Volledig gebruiksrecht
Alles onder één dak; huisstijl, drukwerk en webdesign
100% tevredenheidsgarantie
No cure no pay

Een greep uit onze logo ontwerpen


Jouw bedrijfslogo laten ontwerpen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan


Offerte aanvragen