Logo laten ontwerpen in Friesland

Een logo laten maken met een uitstraling die aansluit op jouw bedrijf?
Wij maken een professioneel logo waar je jarenlang plezier van hebt

Bedrijfslogo laten ontwerpen in Friesland

Ben je net gestart als ondernemer en wil je een nieuw en professioneel logo laten ontwerpen? Of wil je jouw huidig logo een facelift geven? Dan ben je bij DESIGNY aan het juiste adres. Wij ontwerpen professionele logo’s en complete huisstijlen voor zzp-ers, mkb'ers, particulieren, en voor startende en bestaande ondernemers. Wij maken voor je een professioneel logo waar je jarenlang plezier van hebt. We kunnen in elke gewenste stijl een logo maken en zorgen ervoor dat deze naadloos op jouw bedrijf en doelgroep aansluit.

Wat kost een logo ontwerp?

Wij ontwerpen logo's vanaf 149,- euro (excl. btw). Ook bieden wij de mogelijkheid om het logo op maat te laten maken, jouw wensen en de complexiteit van het gewenste ontwerp zijn echter bepalend voor de uiteindelijke kosten. Na het opvragen van een offerte spreken wij altijd een vaste prijs met je af. Hier zullen wij ons tot het eind van het project aan houden.

Werkwijze

Je vraagt eerst een offerte aan door het vullen van het offerte aanvraagformulier, hierin geef je aan wat je ongeveer wilt en wenst qua stijl, kleur, lettertype, etc. Daarna ontvang je een vrijblijvende offerte. In de offerte staat een duidelijk overzicht van de werkzaamheden, kostenindicatie en een planning. Je weet vooraf wat je krijgt en waarvoor je betaalt.

Ben je akkoord met de offerte, dan plan ik de opdracht in en ga mee aan de slag. Ik maak een aantal voorstellen en stuur ik je binnen 3 à 4 werkdagen via de mail. Je krijgt een toelichting op de gemaakte keuzes. Op basis hiervan kies je één ontwerp.

Wanneer het logo 100% naar wens is, ga ik voor je de definitieve bestanden aanmaken en mailen.

Wat kun je verwachten van een logo ontwerp?

Een uniek voorstel
Correctiemogelijkheden
Logo vector bestand (Ai of EPS)
Overige bestandsformaten (PDF, png en jpeg)
Binnen enkele werkdagen geleverd
Volledig gebruiksrecht
Alles onder één dak; huisstijl, drukwerk en webdesign
100% tevredenheidsgarantie
No cure no pay

Een greep uit onze logo ontwerpen


Jouw bedrijfslogo laten ontwerpen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan


Offerte aanvragen