Logo laten maken

Jouw logo laten ontwikkelen met een uitstraling die aansluit op jouw bedrijf?
Wij maken een professioneel en uniek logo waar je jarenlang plezier van hebt

Logo op maat laten maken

Ben je net gestart als ondernemer en zoek je naar een nieuw, professioneel logo om je merkidentiteit te versterken? Of wil je jouw bestaande logo een frisse uitstraling geven om beter aan te sluiten bij de evolutie van je bedrijf? Bij DESIGNY ben je aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele logo's en complete huisstijlen, en we bedienen een breed scala aan klanten, van zzp'ers en mkb'ers tot particulieren, en zowel beginnende als gevestigde ondernemers. Met een logo van DESIGNY ben je verzekerd van een uniek en doordacht ontwerp dat niet alleen je bedrijf vertegenwoordigt, maar ook resoneert met je doelgroep, waardoor het een effectief visueel visitekaartje wordt voor jouw merk.

 

Wat kost een logo ontwerp?

Onze logo's beginnen bij 295 euro (excl. btw). We bieden ook maatwerkopties aan, waarbij je wensen en de complexiteit van het ontwerp de uiteindelijke kosten bepalen. Na het aanvragen van een offerte spreken we altijd een vaste prijs af, die gedurende het hele project geldt.

 

Hoe gaan we te werk?

Je begint door een offerte aan te vragen via ons offerteformulier, waarin je aangeeft wat je wensen zijn qua stijl, kleur, lettertype, en meer. Daarna ontvang je een vrijblijvende offerte met een duidelijk overzicht van de werkzaamheden, kosten en planning. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Als je akkoord gaat met de offerte, gaan we aan de slag. Binnen 3 à 4 werkdagen ontvang je een aantal logo-voorstellen via e-mail, met een toelichting op de gemaakte keuzes. Op basis hiervan kies je één ontwerp.

Zodra het logo volledig naar wens is, maken we de definitieve bestanden voor je aan en sturen we deze per e-mail.

 

Wat kun je verwachten van een logo ontwerp?

Een uniek voorstel
Correctiemogelijkheden
Logo vector bestand (Ai of EPS)
Overige bestandsformaten (PDF, png en jpeg)
Binnen enkele werkdagen geleverd
Volledig gebruiksrecht
Alles onder één dak; huisstijl, drukwerk en webdesign
100% tevredenheidsgarantie
No cure no pay

Een greep uit onze logo ontwerpen


Jouw bedrijfslogo laten ontwerpen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan


Offerte aanvragen