Logo laten maken in Groningen

Jouw logo laten maken met een uitstraling die aansluit op jouw bedrijf?
Wij maken een professioneel logo waar je jarenlang plezier van hebt

Creëer jouw identiteit met een uniek logo in Groningen

Ben je een startende ondernemer op zoek naar een nieuw en professioneel logo? Of wil je je huidige logo een boost geven? Bij DESIGNY ben je aan het juiste adres. Wij specialiseren ons in het ontwerpen van professionele logo's en complete huisstijlen voor zzp'ers, mkb'ers, particulieren en zowel startende als gevestigde ondernemers. Met onze expertise creëren we een logo waar je langdurig trots op zult zijn, perfect afgestemd op jouw bedrijf en doelgroep.

 

Wat zijn de kosten van een logo-ontwerp?

Onze logo-ontwerpen beginnen bij €149,- (exclusief btw). De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van jouw specifieke wensen en de complexiteit van het ontwerp. Na het aanvragen van een offerte spreken we een vaste prijs af, waar we ons gedurende het project aan houden.

 

Werkwijze

Je start met het aanvragen van een offerte via ons formulier, waarin je jouw ideeën en voorkeuren voor stijl, kleur, lettertype, enzovoort kunt aangeven. Vervolgens ontvang je een vrijblijvende offerte met een overzicht van de werkzaamheden, kosten en planning. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Na akkoord met de offerte gaan we aan de slag. Binnen 3 à 4 werkdagen ontvang je een aantal voorstellen via e-mail, inclusief een toelichting op de gemaakte keuzes. Op basis van jouw feedback kies je één ontwerp, waarna we de definitieve bestanden voor je maken en toesturen.

 

Wat kun je verwachten van een logo ontwerp?

Een uniek voorstel
Correctiemogelijkheden
Logo vector bestand (Ai of EPS)
Overige bestandsformaten (PDF, png en jpeg)
Binnen enkele werkdagen geleverd
Volledig gebruiksrecht
Alles onder één dak; huisstijl, drukwerk en webdesign
100% tevredenheidsgarantie
No cure no pay

Een greep uit onze logo ontwerpen


Jouw bedrijfslogo laten ontwerpen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan


Offerte aanvragen