Logo laten maken in Assen

Jouw logo laten maken met een uitstraling die aansluit op jouw bedrijf?
Wij maken een professioneel logo waar je jarenlang plezier van hebt

Geef jouw bedrijf een unieke identiteit met een op maat gemaakt logo in Assen.

Of je nu een ambitieuze start-up bent die een krachtig logo nodig heeft om zich te onderscheiden in de markt, of een gevestigde ondernemer die op zoek is naar een vernieuwde visuele uitstraling, bij DESIGNY staan we voor je klaar. Wij begrijpen dat jouw logo het gezicht van je bedrijf is, en daarom streven we ernaar om een ontwerp te leveren dat niet alleen mooi is, maar ook perfect aansluit bij de kernwaarden en doelstellingen van jouw onderneming.


Wat zijn de kosten van een logo-ontwerp?

Onze logo-ontwerpen beginnen bij €149,- (exclusief btw). Deze prijs kan variëren afhankelijk van jouw specifieke wensen en de complexiteit van het ontwerp. Na het aanvragen van een offerte zorgen we voor transparantie door een vaste prijs af te spreken, waar we ons gedurende het gehele project aan houden.


Onze werkwijze

Je begint door een offerte aan te vragen via ons formulier, waarin je jouw ideeën en voorkeuren voor stijl, kleur, en lettertype kunt delen. Op basis hiervan ontvang je een vrijblijvende offerte met een gedetailleerd overzicht van de werkzaamheden, kosten en planning. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Na goedkeuring van de offerte gaan onze ontwerpers aan de slag. Binnen 3 à 4 werkdagen ontvang je een aantal verschillende logo-ontwerpen via e-mail, elk met een toelichting op de gemaakte keuzes. Je hebt de mogelijkheid om feedback te geven en één ontwerp te kiezen voor verdere ontwikkeling.


Wat kun je verwachten van ons logo-ontwerp?

- Een uniek en op maat gemaakt ontwerp
- Mogelijkheid tot correcties om het ontwerp perfect te maken
- Levering van het logo in vectorbestanden (Ai of EPS) en andere gangbare formaten (PDF, png en jpeg)
- Snelle levering binnen enkele werkdagen
- Volledig gebruiksrecht van het logo
- Mogelijkheid tot uitbreiding naar complete huisstijlen, drukwerk en webdesign
- Onze 100% tevredenheidsgarantie en het 'no cure no pay'-beleid zorgen ervoor dat je alleen betaalt als je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Een greep uit onze logo ontwerpen


Jouw bedrijfslogo laten ontwerpen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan


Offerte aanvragen