Grafisch vormgever Groningen

U bent bij DESIGNY aan het juiste adres voor al jouw communicatie-uitingen!

Jouw grafische vormgever in Groningen

Bij DESIGNY, gelegen in het levendige hart van Groningen, vind je een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in het vormgeven van logo's, huisstijlen en het ontwikkelen van websites. Opgericht in 2016 door de gedreven grafisch vormgever Kardo Karim, heeft DESIGNY zich snel gevestigd als een vooraanstaand bedrijf binnen de wereld van grafische vormgeving.

 

Directe Communicatie, Persoonlijke Aandacht

Wat DESIGNY onderscheidt, is de nadruk op directe communicatie en persoonlijke aandacht voor elke klant. Dankzij de directe betrokkenheid van Kardo Karim zelf, wordt er een soepele samenwerking mogelijk gemaakt, waarbij snel geschakeld kan worden. Deze nauwe interactie stelt DESIGNY in staat om zich volledig te richten op de individuele wensen en behoeften van elke klant, wat resulteert in op maat gemaakte ontwerpen die de verwachtingen overtreffen.

Professionele vaardigheden

Grafisch vormgever Groningen

Photoshop

Grafisch vormgever Groningen

Illustrator

Grafisch vormgever Groningen

Indesign

Grafisch vormgever Groningen

WordPress

Oog voor detail: Van idee tot realisatie

Bij DESIGNY draait het niet alleen om het creëren van ontwerpen; het draait ook om aandacht voor detail. Elk ontwerp, of het nu een logo, huisstijl of website betreft, ondergaat een zorgvuldig proces van concept tot uitvoering, waarbij zelfs de kleinste nuances worden overwogen. Dit resulteert niet alleen in visueel aantrekkelijke ontwerpen, maar ook in functionele en gebruiksvriendelijke producten.

 

Kwaliteit, Innovatie en Klantgerichtheid

Deze toewijding aan kwaliteit, gecombineerd met de innovatie van het team, leidt tot producten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de specifieke doelen en eisen van de klant. DESIGNY biedt een unieke ervaring op het gebied van grafische vormgeving in Groningen, waarbij elke klant kan rekenen op hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen.

Klanten vertellen


 
 

Snel en Professioneel!Denkt mee en luistert naar wat de klant wil. Fijn om mee samen te werken.
Arnold Boelen
Arnold Boelen
17:25 31 May 23
Designy staat voor pure kwalteit! Wat ben ik blij met de prachtige website van zijn hand!
J. van Dijk
J. van Dijk
13:01 13 May 22
Kardo is een professionele webbouwer waar je makkelijk mee kunt afstemmen wat je wensen zijn. Ik ben super tevreden met het eindresultaat.
Martine Bos
Martine Bos
20:21 08 Feb 22
Prachtig logo ontwikkeld! Snelle en professionele dienstverlening tegen aantrekkelijk tarief.
Ramon Bijsterveld
Ramon Bijsterveld
08:12 05 Nov 21
Kardo van Designy heeft voor mijn bedrijf de gehele huisstijl, logo en website ontwikkeld. Hij heeft mijn visie uitstekend vertaald naar de look een feel van de site. Kardo is servicegericht, flexibel en reageert snel. De website zal altijd in ontwikkeling blijven en dan is Designy zeker mijn samenwerkingspartner! Een aanrader!Lees meer
Tanja Jullens
Tanja Jullens
09:12 23 Oct 21
Mijn vooraf opgestelde wensen prima verwerkt, met als resultaat een gewenst en professioneel logo
Paul Rakke
Paul Rakke
13:28 16 Oct 21
Designy heeft snel en professioneel topkwaliteit afgeleverd van ons logo voor The Professional Sales Alliance. Zeer tevreden
H De Baets
H De Baets
11:06 10 Jun 21
Voor mijn diëtistenpraktijk heeft Kardo van Designy een prachtige website gemaakt. We zijn heel blij met het resultaat. De website blijft in ontwikkeling. Voor iedere gewenste aanpassing op de website heeft Kardo een passende oplossing die hij snel, creatief en vakkundig uitvoert. Inmiddels laten we alles door Kardo ontwerpen. Aanrader!Lees meer
Linda Swart
Linda Swart
19:49 16 Mar 21
Professionele en fijne support. Kardo, bedankt!
frans spijkers
frans spijkers
23:53 05 Mar 21
Snel en adequaat, creatieve oplossingen, we komen zeker terug!
Menno Beenes
Menno Beenes
09:31 10 Feb 21
Zeer tevreden over mijn ontworpen logo door Designy levert zeer proffesionele werk.Een aanrader 👍🏼👍🏼👍🏼👌🏼
Karwan Karim
Karwan Karim
19:32 22 Sep 20
Een prettige en professionele samenwerking. Kardo denkt mee en handelt snel. Zeer tevreden met het resultaat.
Najim Zeryouh
Najim Zeryouh
09:05 15 Jul 20
Designy heeft voor ons een fantastische website + huisstijl gemaakt waar we ontzettend blij mee zijn. Zeker een aanrader voor iedereen!
Jan Ter Wal
Jan Ter Wal
14:59 08 Jul 20
Denkt goed mee, reageert snel en voor ons veel extra werk gedaan. Super blij mee. Zowel over het resultaat als de communicatie.
Matthijs Oostra
Matthijs Oostra
07:48 22 Jun 20
DESIGNY has made an awesome identity for our company
Rebecca Robertson
Rebecca Robertson
13:14 17 Jun 20
Kardo heeft mijn logo en website LB Vastgoedstyling gemaakt, helemaal tevreden! Hij begrijpt meteen wat je bedoelt!
Linda Buitenkamp
Linda Buitenkamp
18:25 17 Feb 20
Designy heeft ons erg goed geholpen met het ontwerp voor onze Giftcard voor de Zonnestudio. Het was een fijne samenwerking! Top service.
Kardo van Designy heeft Klusservice Groningen uitstekend geholpen met het ontwerpen van een nieuw logo met een eigen identiteit.Ook voor andere losse reclame elementen kunnen we altijd rekenen op zijn snelle, productieve en creatieve manier van werken !Lees meer
Klusservice Groningen
Klusservice Groningen
08:13 02 Feb 19
Super mooi logo! Fijne samenwerking
Niels Suus
Niels Suus
08:26 14 Jan 19
Kardo heeft de website voor mijn praktijk ontworpen en ontwikkeld. Erg professioneel en goed aansluitend op mijn wensen. Hij denkt actief mee en werkt adequaat en snel.
Sanne Kramp
Sanne Kramp
19:43 23 Dec 18
Kardo heeft voor ons de huisstijl vernieuwd en we zijn er zeer tevreden mee. De feedback werd serieus genomen en hij kwam snel met revisies. Het was een prettige samenwerking.
Marijn van Rooij
Marijn van Rooij
08:51 29 Nov 18
Kardo heeft ons supersnel geholpen aan prachtige productetiketten ! Hij begreep meteen wat we voor ogen hadden, communiceert snel en vakkundig. Hele fijne samenwerking
BBirds
BBirds
19:21 27 Nov 18
Designy heeft voor ons een super logo ontworpen, we zijn zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid. Top service?!!
laré ahmad
laré ahmad
18:11 27 Jun 18
Kardo heeft voor ons eetcafé een mooie folder gemaakt. Zeer tevreden!
Amber Wouthuis
Amber Wouthuis
10:47 23 Jun 18
Werkelijk een vakman! Verstaat zijn werk goed en luistert nog beter naar de wensen van de klant. Eindresultaat is nog beter dan verwacht!
Maurice Heinen
Maurice Heinen
07:11 22 Jun 18
De folders zien er heel goed uit. Top Service????
Sonja Singh
Sonja Singh
15:18 26 Feb 18
Goeie service, top kwaliteit folders. Pizzeria castello folder bij Designy laten maken en zijn erg tevreden is een aanrader.
Thaer Hassan
Thaer Hassan
11:10 18 Feb 18

Kies DESIGNY als Jouw persoonlijke grafisch vormgever in Groningen

Kortom, kies DESIGNY als jouw grafisch partner voor een ongeëvenaarde combinatie van creativiteit, kwaliteit en persoonlijke service binnen het uitdagende en boeiende domein van grafische vormgeving in Groningen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw visie kunnen vertalen naar buitengewone ontwerpen.


Offerte aanvragen